fredag den 3. februar 2012


For et stykke tid siden var Thomas og jeg så heldige at finde et parti gamle sorte blanke arbejdspendler fra Louis Poulsen. Pendlerne har hængt på en gammel skole og har været gemt væk og passet godt på de sidste mange år. Jeg synes de er fine tidsløse i designet og har nu fået Thomas til at hænge et par stykker op i køkkenet. Her kommer de blanke pendler rigtig til sin magt i lyset fra vinduet. - Der er da ingen der bemærker, at disse lamper har 40-50 år på bagen, vel?!

Weekenden nærmer sig og den byder på både kunstudstilling, middag hos venner og hus-kig for vores vedkommende.. Men først en tur på posthuset efter arbejde og sende to Lotus skåle afsted med posten til deres nye hjem. Håber de kommer frem før sneen.
God weekend til Jer Alle!

MetteSofie

7 kommentarer:

 1. De er super smukke!! Jeg så godt jeres lamper ude i Valby hallen :o)

  Har I stadig nogle af dem til salg??

  Kh. Trine

  SvarSlet
 2. Super flot! Og de nye kan på ingen måde hamle op med de gamle, i al deres tunge, smukke emalje-pragt. Lyder spændende med huskiggeri! God weekend til jer alle 3 :)

  Og hey, det der skålesæt jeg har sukket efter så længe. Hvis I ikke selv er blevet for glade for det, så vil jeg såååå gerne købe det nu?!

  SvarSlet
 3. Hej Mette Sofie
  Jeg har givet dig en Blog Award. Slå et smut omkring min blog og læs mere.

  God weekend.
  Anne :)

  SvarSlet
 4. Super flotte, hi jeg har også givet dig en award, så kig ind på min blog:)
  /Maria

  SvarSlet
 5. Miss Alsing aka Trunte: Tak Trine - Vi har lidt på lager endnu. Hvis det kan have interesse, kan jeg lægge et sæt på hjemmesiden en af dagene? :)

  Julia: Tak - Nej nyproducerede ting kan aldrig hamle op med de gamle.. Hverken i kvalitet/materialer eller charme. Vi er desværre slev blevet ret glade for skålesættet - Men skal tænke på dig som den første, hvis det ryger til salg engang ;)

  Anne T og Her blogger: Tusind tak til Jer begge, hvor er det sødt af jer -Og velkommen til bloggen i øvrigt. Jeg tager et kig på Jeres blogs med det samme :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 6. Tak, men jeg har desværre ikke råd lige nu...Min bil røg lige til rep med en bærearm der gik i stykker, så der røg de nye lamper :o((

  Kh. Trine

  SvarSlet
 7. De lamper er og bliver flotte. Men er nu også ret vild med kigget til køkkenskabet (og dets indhold) bagved!

  SvarSlet