søndag den 27. maj 2012


TUSIND TAK for alle Jeres kommentarer og lykønskninger i sidste indlæg - Utrolig sødt af Jer og dejligt at se, at så mange af Jer følger med, selvom der er langt imellem indlæggene for tiden.
Første uges barsel er nu allerede gået - Hvor går tiden dog stærkt. Vi har haft så perfekt vejr her i den første uge og håber at det fortsætter sådan i næste også. Barnevognen er blevet brugt flittigt og der har været tid til lidt hygge i haven, imens den lille har stået derude og sovet. Det er så dejligt at have sådan et lille væsen omkring sig og vi føler begge som om, at vi har haft hende altid. Jeg synes allerede at hun forandrer sig lidt for hver dag der går og hun er vokset en hel centimeter! Amningen er til tider lidt en udfordring, men sådan er det vel for alle første gang.
Det er en helt speciel følelse at være på barsel og at have Thomas hjemme. At være 3. En tid med vores første barn som aldrig vender tilbage igen. Vi nyder hvert et sekund, hver en duft og hvert et strøg på hendes bløde babyhud.

MetteSofie

8 kommentarer:

 1. tillykke med jeres baby - der er bare ikke noget bedre end de der første magiske 10-14 dage, som aldrig kommer igen... jeg har hver gang givet mig selv det frirum ikke at skulle noget som helst andet end ligge/sidde på min seng med baby helt tæt, har reduceret besøg til absolut minimum... det er den eneste tid man har lov til at være 100% egoistisk :) ønsker jer en fantastisk tid!

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det dejligt! :)

  Ja, det med amning kan være lidt af en kamp i starten, når det er første gang. Du er bare i træning nu, og senere er det nemt. Jeg er helt overrasket, nu hvor jeg har fået baby nr. 2 - næsten ingen spændinger eller løbende mælk og slet ingen brystbetændelse. Hele systemet virker bare. :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med den yndige Prinsesse Ü

  SvarSlet
 4. Ej, det er gået min næse forbi at du har født. Kæmpe stort tillykke! Hvor er hun bare yndig <3 Nyd babyboblen, den er noget ganske, ganske særligt!

  SvarSlet
 5. Godt at høre, at I nyder denne helt særlige tid med Jeres lille datter. Hun er virkeligt fin! Og dejlige billeder i det hele taget :)

  Ja, her har amningen været en udfordring ikke bare med den første, men også med den anden - heldigvis bare i starten. Så der er bestemt håb :) Det er ikke så nemt og for alle, som man kan få indtryk af... Men jeg synes at det var noget så hyggeligt efter den første svære tid. Håber at det kommer til at køre godt snart hos Jer!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Ih, hvor er hun altså bedårende. Så yndig og fin. Husk nu at nyde duften af nyfødt baby - den bedste duft i hele verden :-)

  Stort tillykke til Jer.

  kh
  Trine

  SvarSlet
 7. Hjerteligt tillykke med den lille skønne pige.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Hvor er hun dejlig, stort tillykke :) Bliver nødt til at høre hvor du har det søde dynebetræk med elefanter på fra?

  Kh

  Henriette

  SvarSlet