tirsdag den 8. maj 2012


2 dage til termin! Ventetiden føles uendelig lige nu og kroppen signalerer tydelige tegn på den forestående fødsel. Både Thomas og jeg har været sløje de sidste dage, så den friske forårsluft har fået lov at strømme ind herhjemme idag. Det er lige hvad man har brug for, når temperaturen kører op og ned.
Måske er det kroppens reaktion på, at der venter noget nyt og spændende, som man bruger enormt mange kræfter på at forberede sig til og man hele tiden er i "venteposition".
Jordemoderen har skudt baby til at veje 3200 gram idag og venter at se os på fødegangen indenfor de næste par dage. Det bliver spændende om hun får ret.

MetteSofie

10 kommentarer:

 1. Ihh, det er spændende... Rigtig meget held og lykke med det - jeg håber, du får en drømmefødsel uden lige :)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line - Man kan da håbe på en drømmefødsel i hvertfald ;)

   Slet
 2. Håber da i er ved at få det bedre, spænden og se om jordmoren har ret, det ville da være lidt sjovt at føde lige på termindagen, smil. Mange knus og hils.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går heldigvis lidt bedre idag og Thomas er afsted på arbejde igen. Ja, det kunne være rigtig sjovt at ramme terminsdatoen, selvom det er sjældent at det sker. Du må også hilse mange gange - Håber I har haft et godt salg i weekenden. Glæder mig til at høre om det! Knus

   Slet
 3. hvor er det bare spændene! held og lykke med fødslen :)

  jeg skrev på et af dine indlæg forleden om de stole du har fra Bilka, hvad hedder de ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver - Og tusind tak :)
   Det hedder en "Paris" stol. Har heller ikke kunne finde dem på hjemmesiden, så måske det er et begrænset parti de kun har haft ude i butikkerne? 8 stole for 2400 på tilbud (halv pris), det var også et røverkøb. Ellers stod de til 600 kr/per stk.

   Slet
 4. Spændende! Glæder mig til at høre om de hele, og se jeres smukke baby. Held og lykke, og rigtig god fødsel når det sker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Julia - Og også held og lykke til dig med dine projekter og ikke mindst udgivelsen af din bog. Har slet ikke haft tid til at kommentere rigtigt, men det kender du nok alt for godt selv. Jeg skal nok vise baby frem når vi er kommet hjem.. Kan slet ikke vente til vi har den i armene :)

   Slet
 5. Spændende, håber ikke du går for længe over tid. Held og lykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line - Nej over tid, vil jeg helst ikke. Men jordemoderen siger at det er meget normalt første gang. Vi satser på at den kommer den 10. som planlagt, he he ;)

   Slet