onsdag den 16. maj 2012


Tidsfordriv må være ordet. Den ene dag tager den anden imens jeg venter - nu 6 dage over termin.
Jeg prøver at glæde mig over, at jeg kan gå i haven og plukke lidt blomster, putte med missepigerne og sørge for at bestilte varer kommer afsted. "Butikken" har været sat på stand-by et stykke tid, men der kommer dog stadig bestillinger ind. Det kribler i fingrene for at få lagt nye forårsvarer på hjemmesiden, men jeg må hellere vente lidt endnu.

Her forsøges med diverse metoder, for at få sat skub i tingene og der bliver indtaget rigelige mængder af frisk ananas og sort kaffe. Men intet lader til at hjælpe. I stedet prøver jeg nu at vende ventetiden til noget positivt. For man skal vel egentlig ikke være utaknemmelig over en ekstra uges barsel?!

MetteSofie

9 kommentarer:

 1. Ih jeg var ellers sikker på, at der var sket noget! Jeg håber snart, du får sat skub i tingene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Niks.. ikke endnu. Har prøvet alverdens ting og lige lidt hjælper det. Må se om jeg bliver sat igang imorgen, når jeg skal til "tjek" på sygehuset. Jeg håber dog stadig på, at det når at ske inden ;)

   Slet
 2. Som Ida troede jeg også det var sket :) Glade farver på en regnfuld dag!

  SvarSlet
 3. Åltså: du kan da ikke byde os at skrive et indlæg den 11......og så holde os på pinebænken helt til idag, uden at noget er sket. Nå det kommer når det kommer.
  Krydser fingre for jer...Mange hilsner fra Joan M.

  P.s: hvordan skal det tolkes at du er: Ung på landet ???? (jeg har ikke læst med herinde så længe.....)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er rigtigt. Det tænkte jeg ikke på, he he.. Men tusind tak - Håber der sker noget snart!
   Med "unge på landet" menes bare, at vi (lidt atypisk i forhold til alle andre unge vi kender) har valgt at prøve kræfter med at bo på landet med vand og skov udenfor dørene og hjemmedyrkede kartofler og grøntsager i haven ;)

   Slet
 4. Kære Mette kan du huske historie jeg fortalte om min mormor, op på taktor anhængeren også bare udover markerne, smil. Jeg er sikker på baby kommer når baby vil. Hvor er jeres kat dog bare sød glæder mig til at hilse på hende en dag. knus og hils mange gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den husker jeg tydeligt - Fortalte Thomas om den, da vi kørte udover en "bumpende" grusvej forleden dag. Jeg glæder mig også til du skal hilse på hende. Hun er nærmest pelsløs i øjeblikket, så hun ser virkelig fjollet ud :)

   Slet
 5. Hååber næste indlæg bliver med junior ;-)

  SvarSlet
 6. Mon den lille har meldt sin ankomst? Nu du er så stille? :)

  SvarSlet