lørdag den 10. marts 2012


Jeg fik mig en glædelig overraskelse, da vi forleden aften var en tur i den lokale Bahne butik - De er nemlig begyndt at forhandle HAY's fantastiske interiør og havde netop sat en fin stand op midt i butikken med en masse af deres nye produkter. Vi blev hurtigt enige om, at overraskelsen måtte fejres med en lille ting, så Thomas valgte dette sæt af lækre gummibetrukne bøjler i turkis, grøn og gul. Vi har turkis, blåt og gult i gangen herhjemme, så de passer rigtig fint ind på knagerækken. 
Næste gang er det forhåbentlig mig, der får lov at vælge lidt lækkert og jeg har allerede udset mig nogle fine æsker, som ville gøre godt på kontoret.. :)

MetteSofie

3 kommentarer:

 1. uh det ser lækkert ud!
  Jeg har arvet sådan nogle bøjler med hæklet betræk af min farmor, men skulle vi have nye ville de her godt nok være et fint bud.

  SvarSlet
 2. Hvor ser de søde og friske ud de bøjler:-)

  SvarSlet
 3. Sikke en fin blog du har dig her! Fulgte med engang på den gamle, men at du har fået en ny, er lige gået min næse forbi!
  NU er jeg igen følger!
  Er forresten vild med den det turkise spejl sammen med dråbebilledet! Tror også snart jeg vil male noget turkis herhjemme ;o)

  SvarSlet