søndag den 11. marts 2012


Thomas og jeg har været på farten i weekenden - Og selvom høsten var skuffende lille i forhold til køreturenes længde, så var mængden af Lotus fund meget tilfredsstillende. Der kan være langt imellem Lotus fundene efterhånden - især de sjældne af slagsen. Men jeg synes at Thomas og jeg af og til er rigtig heldige med at finde en hel masse på samme weekend.. Ög så er der virkelig noget ved at lægge varer på hjemmesiden. Stablen til højre er fundet til privat brug, så nu kan vi dække op til frokost til 17 personer - hvilket er meget belejligt, når der er en fødselsdagsbrunch lige rundt om hjørnet. Resten er med vemod lagt på hjemmesiden sammen med de andre ting vi har fundet denne weekend.
Selvom weekenden har stået på "arbejde", så har der også været tid til at slappe af. Idag har vi været på langtur med mine forældre.. Ganske vist efter loppefund, men også for at nyde at solen skinnede og at vi havde kaffe med i bilen.

Håber I alle har haft en dejlig søndag og at solen også kiggede frem hos Jer i formiddag.

MetteSofie

17 kommentarer:

 1. Hej MetteSofie

  Skålen/koppen med hank, som står i det store fad kan jeg ikke finde på din hjemmeside- er den ikke til salg?
  Jeg synes den er vildt skøn!

  SvarSlet
 2. Hej Muffin. Den er lige kommet med hjem idag, så skal lige have taget et billede af den osv. Det er en suppekop, men herhjemme bruger vi sådan en til slik, kager og andre gode sager. Jeg kan lige sende dig en mail, når jeg lægger den på. Skal nok huske dig :) Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 3. Det må du meget gerne, for hvis prisen er fornuftig er den afsat til mig:) Synes den er så fin og farmor-agtig:)

  SvarSlet
 4. Bare fordi man er en lille smule væk, så er det hele solgt *suk*

  Men ønsker mig nu vist også bare allermest en smuk lotus skål... Kan ende med at jeg bare køber en af de nye keramikskåle i stedet *Suk*

  SvarSlet
 5. Lækre fund I har gjort, kan se at tallerknerne i orange allerede er reserveret øv øv.

  SvarSlet
 6. Ihh ha sikke lækker sager, salt og peber er det til salg så er jeg meget interesseret.. :) Kh Janni

  SvarSlet
 7. Eeej hvor ser det bare smukt ud!
  Tænk sig en hel weekend med loppejagt... *himmel* !

  SvarSlet
 8. Hvor er de vildt at finde så meget på bare en weekend!
  Hvordan bærer I jer ad med at være SÅ heldige?
  Jeg er tit inde på din shop og lurer - synes, der er vildt mange skønne ting, men det er først gået op for mig nu, at du også havde en blog..
  Melder mig straks som læser :)

  Kh Anna

  SvarSlet
 9. Hej sikke nogle fine fund, tænk det er altid i perioder man finder de samme ting, Lars har været inde i en Wegner periode, smil og det har ikke været dårligt. Ha en rigtig dejlig dag knus.

  SvarSlet
 10. Åh sukkedisuk!! Hvis jeg kendte loppesteder som jeres, ville jeg være lykkelig.

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Tak for Jeres kommentarer - Ja, vi er ofte heldige - men vi bruger også meget tid på at køre efter lopper! Men ja, som I kan se, så har jeg ikke Lotus tingene ret længe af gangen.. Kun kort til låns til de skal videre til deres nye ejere :)

  Anna Marie Weinreich: Dejligt at du besøger min web-shop. Jeg har før blogget på "Ugleriposen.blogspot.com" - måske du kendte den? Det glæder mig, at du har meldt dig som fast læser - Velkommen til :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 13. Hej MetteSofie

  Vi to glemte da helt at du skulle være på min blog som reklame :-) Du fik aldrig mailet mig et billede som jeg skulle bruge til hjemmesiden.... Det skal vi da ha styr på :-)

  Mailer du ikke et fint billede til mig på ltjo79@hafnet.dk

  Og så skal jeg lige høre, salt og peppersættet, har du mon det endnu???

  KH Louise

  SvarSlet
 14. Hej Louise. Ja, det glemte vi da helt. Jeg sender dig et fint billede hurtigst muligt - Er rigtig dejligt at du vil linke :) Sættet har jeg desværre ikke mere. Det røg med det samme. Men skal have dig i tankerne næste gang jeg løber ind i et sæt, kan du tro :) Kh. MetteSofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen

   Ja det kom vi da helt fra... Det må vi få rettet op på :-) :-)

   tænkte nok de to skønheder var solgt.... Ærgeligt, men super hvis du vil have mig i tankerne når du får dem igen...

   KH Louise

   Slet