søndag den 18. marts 2012


Denne søndag har vi sovet længe og hygget med morgenmad på sofaen. Denne søndag er en af de dage, hvor vi aldrig rigtig kommer op i gear. Ugen har været travl for mit vedkommende, da jeg har fået afsluttet et kapitel og fået sagt farvel til kollegaer og en arbejdsplads, som jeg ikke vender tilbage til igen.
Jeg er gået på barsel - 8 uger før min forventede fødsel, som vi offentlige ansatte jo har mulighed for - og det skal lige fordøjes. Jeg har endnu ikke helt forstået at tiden allerede er kommet - at så mange måneder er fløjet afsted og at vi lige om lidt er forældre til et lille barn..
Jeg kan mærke at jeg lige skal falde lidt ned og at den sidste uge på arbejdet har stresset mig lidt. Sager er blevet lukket og opgaver er blevet videregivet og jeg skal nu bare vænne mig til tanken om en lang pause fra arbejdslivet og en glædelig omveltning på hjemmefronten. Jeg kan endnu ikke helt forestille mig, hvór stor en oplevelse det må være at blive forældre, men jeg glæder mig ubeskrivelig meget til alt hvad vi har i vente.
Jeg bliver virksomhedsoverdraget imens jeg holder barsel, så jeg starter på et helt nyt kapitel, når jeg vender tilbage engang til næste år. Lige nu vil jeg bare nyde nuét og være i det - og bruge en masse timer sammen med vores dejlige familie og venner imens vi venter. Og så er påsken lige rundt om hjørnet - Bedre tidspunkt at gå på barsel på, kan jeg ikke ønske mig.
God søndag til Jer Alle!

MetteSofie

4 kommentarer:

 1. Ja tiden er gået frygtligt stærkt, syntes lige det var du kom og sage i vente jer. Men jeg ved i bliver de bedste forældre en lille trold kunne ønske jer. Du må jo bare sige til, tirsdagen er jo mit fridag og du er altid velkommen. Mange knus og kram

  SvarSlet
 2. Jeg gik selv på barsel den 10. marts sidste år, og det er et rigtigt godt tidspunkt at gå på barsel på. Nyd de sidste uger inden den lille kommer, det er en kæmpe omvæltning og man får ikke den samme tid til sig selv/hinanden som tidligere, så det er bare med at sætte ind på den konto nu mens tiden er til det.

  SvarSlet
 3. Nu skal du bare nyde og glæde dig. Jeg er sikker på, du går en dejlig tid i møde :)

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det lækkert med barsel .... tiden kommer helt sikkert til at flyve afsted og lige pludselig står i med jeres lille guldklump og så forsvinder tiden først helt ;) Glæder mig til at følge din blog

  SvarSlet