onsdag den 7. marts 2012


Så kom den næste ventede pakke ind ad døren.. Og denne gang indeholdt den både en række skønne gamle retro sparkedragter og lidt forskelligt sengetøj. Blandt sengetøjet var blandt andet to fine sæt juniorsengetøj med "Rødhætte og ulven". Nu glæder jeg mig bare til at få det hele vasket og tørretumblet, så nogle af de gamle frotédragter kan blive blødgjort lidt.. Tænk, hvor mange år de har bag sig, hvor mange babyer de har siddet på - og ikke mindst, hvor mange gange de har været i maskinen før. Og så er de stadig så fine i farverne - Utroligt!

MetteSofie

11 kommentarer:

 1. Min mor havde gemt mit eget babytøj.. Så da jeg selv blev mor var der en masse fine ting til vores bebs.. Der var noget retroguf imellem.

  SvarSlet
 2. Jeg kan virkelig godt lide, at også tøjet er genbrug! Det er lidt ironisk så mange mødre som går op i gamle børnemøbler, legetøj osv. men tøjet er det nyeste sprit.

  SvarSlet
 3. Jeg har lidt på fornemmelsen at du og jeg kigger efter de samme ting på trendsales...
  Bød på et gult elefantsæt for et stykke tid siden...
  Og har bestemt siddet og kigget med på rødhætte og ulven sengesæt - det er lidt sjovt ;0)
  Min datters tøj er en blanding af "nyt" brugt og retro... og hjemmesyet - Det er meget begrænset hvad hun får af spritnyt tøj... Jeg kan godt lide at tingene har en historie!

  SvarSlet
 4. Ihh - vidste slet ikke at du havde en blog! Fedt! Fantastisk mange lækre ting - var ved at få computeren galt i halsen over dit køkken med alle Lotus-lækkerierne! Men selvfølgelig har du et fantastisk retrohjem - hvis ikke du skulel have det - hvem skulle så? :-) Og de der arbejdspendler - min drøm!!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Hej søde, hvor er de bare søde, uha jeg glæder mig til at se baby i det fine tøj. Mange knus og ses snart

  SvarSlet
 6. Hej med dig.
  Faldt lige over din fine blog. Sikke mange dejlige ting du viser rem.
  Jeg er helt vild med dit gennemførte køkken, og hvor bliver din baby dog blød og lækker i retro-frotté <3. Love It!

  Er selv helt ny i blogland, men melder mig fluks som fast læser af din inspirerende blog :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj - Tak for din fine kommentar! Det glæder mig, at du har meldt dig som læser. Jeg har blogget længe, bare på en anden blog - Er startet lidt forfra på denne. Håber du bliver glad for at blogge. Jeg tager et besøg på din blog også :) Kh. MetteSofie

   Slet
 7. Hej MetteSofie.
  Faldt helt tilfældigt over din blog. Du har købt de her retro sparkedragter og sengetøj af mig. Jeg arbejder på at få fat i flere. Det er nemlig sådan, at der ligger en lille bitte privat børnegenbrugsbutik i den by, hvor mine forældre bor. Den har kun åbent på bestemte tidspunkter (og det er sjældent;-). Hun har SÅ mange dragter, bluser, trøjer, strik osv - det meste retro. Hun er ved at lukke ned, så jeg overvejer at give hende et bud på hele butikken;-)
  Anyways, godt at se at tingene faldt i god jord.
  Mette-Marie (retromani på Trendsales)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette-Marie - Tak for din kommentar :)
   Ja, du kan tro at det hele faldt i god jord, de er rigtig skønne allesammen! Du må meget gerne kontakte mig igen, hvis du finder lignende. Du har jo min mailadresse og mit mobilnummer, så hold dig ikke tilbage. Den butik lyder da bare skøn :) Blogger du selv et sted? Kh. MetteSofie

   Slet
  2. Jeg var også ved at byde ind på pakken. Sjovt, som det er de samme man støder på de forskellige steder.

   Slet
 8. Jeg blogger desværre ikke. Synes ikke jeg har tid og overskud til det - selvom jeg nok burde. Jeg har en side på facebook, der hedder Loppefund, hvor jeg er administrator. Den er lavet til alle os, der finder og leder efter bestemte loppefund. Der er ca. 90 medlemmer, og et par fine fund har fundet nye ejere allerede. Det er ikke en køb og salg side, men man kan indimellem overtales/overtale til et salg;-)
  MM

  SvarSlet